![Josefine Östrup Backe.](/sites/ses.lu.se/files/styles/lu_personal_page_desktop/public/2023-10/Josefine_O%CC%88strup_Backe-2023webb.jpg.webp?itok=R6lVsaZo)
Josefine Östrup Backe
Universitetslektor
![Josefine Östrup Backe.](/sites/ses.lu.se/files/styles/lu_personal_page_desktop/public/2023-10/Josefine_O%CC%88strup_Backe-2023webb.jpg.webp?itok=R6lVsaZo)
Matkonsumtion under pandemin: Digitala plattformar och nya matpraktiker
Författare
Avdelning/ar
- Institutionen för tjänstevetenskap
Publiceringsår
2022-10-25
Språk
Engelska
Fulltext
- Available as PDF - 836 kB
- Download statistics
Dokumenttyp
Rapport
Förlag
Department of service management and service studies, Lund university
Ämne
- Social Sciences Interdisciplinary
- Information Systems, Social aspects
Nyckelord
- food
- crisis
- Consumption
- Digital platform
- Sustainability
Aktiv
Published
Projekt
- Digitala plattformar och nya matpraktiker: matkonsumtion i kristider