![Christian Fuentes.](/sites/ses.lu.se/files/styles/lu_personal_page_desktop/public/2023-10/ChristianFuentes%281%29.jpg.webp?itok=dbyFt7Zl)
Christian Fuentes
Professor
![Christian Fuentes.](/sites/ses.lu.se/files/styles/lu_personal_page_desktop/public/2023-10/ChristianFuentes%281%29.jpg.webp?itok=dbyFt7Zl)
Special section: Digital platforms and sustainable food consumption transitions
Författare
Avdelning/ar
- Institutionen för tjänstevetenskap
Publiceringsår
2022-03-01
Språk
Engelska
Sidor
805-806
Publikation/Tidskrift/Serie
Sustainable Production and Consumption
Volym
29
Fulltext
- Available as PDF - 189 kB
- Download statistics
Dokumenttyp
Artikel i tidskrift
Förlag
Elsevier
Ämne
- Human Geography
Aktiv
Published
Projekt
- Hållbara livsmedelsplattformar: Att möjliggöra hållbara matpraktiker genom socio-tekniska innovationer (PLATEFORMS)
- Service Studies Consumption
ISBN/ISSN/Övrigt
- ISSN: 2352-5509